8dfa35eb9e5a8b20b7722640d5fcc0da.jpg
Foto

Ik ben Frank van Laere, geboren in 1958. 
Samen met mijn vrouw Monique Haans beoefen ik de triatlon sport. Afgelopen jaren hebben we deelgenomen aan diverse halve triatlons. Op 1 sepember 2013 onze eerste hele triatlonwedstrijd (3,8 km zwemmen, 180km fietsen en 42,195km lopen) volbracht in Vichy (F). Een prachtige wedstrijd waar we van genoten hebben, Monique finishte in 12:28 uur en ik deed er 11:42 uur over. Beiden behaalden we een derde plaats in onze age group bij het Europees Kampioenschap long distance triathlon.
Tijdens de 20 weken trainen hebben we veel Spier-Gel en Propolis gebruikt om blessures te voorkomen en de weerstand op peil te houden, en dat heeft goed geholpen. Ook na deze zware inspanning zijn we wonderbaarlijk snel hersteld!

Inmiddels hebben Monique en ik nog twee hele triatlons gedaan. In 2015 Triatlon Vitoria (ES) en in 2016 Challenge Roth (D), één van de grootste triatlonwedstrijden van de wereld. Een prachtig evenement waar Monique (11:58 uur) en ik (11:30 uur) een persoonlijk record vestigden. In 2017 gekozen voor drie halve triatlon wedstrijden en in 2018 weer terug naar triatlon Vitoria.
In 2019 staat Ironman Nice (F) op het programma waar Monique probeert te kwaliciferen voor Ironman Hawaii.
Waarom Spier-Gel?
Aangezien ik nogal blessuregevoelig ben, ging ik op zoek naar middelen tegen spier en gewrichtspijnen. Heel toevallig kwam ik het product Spier-Gel tegen. Omdat het geheel op natuurlijke basis is wilde ik het eens gaan proberen. Ik was meteen erg enthousiast over de werking en het gebruik van Spier-Gel. Aangezien de leverancier nog een distributiepunt zocht in Noord-Brabant ben ik in 2008 gestart met de verkoop van Spier-Gel. In de reguliere winkels is Spier-Gel niet te koop.
Waarom Propolis?
Duursporters hebben door de hoge trainingsactiviteit vaak weinig weerstand en zullen bevattelijk zijn voor virussen. Van de producent van Spier-Gel kreeg ik de tip om eens Propolis te gaan gebruiken. Dit is wederom een geheel natuurlijk product gemaakt door bijen. Ik was zeer enthousiast over de werking van Propolis. Het product is niet alleen weerstandverhogend maar werk ook prima tegen allerlei kwalen.
Om de producten Spier-Gel en Propolis meer bekendheid te geven, heb ik in 2013 deze E-shop opgericht.
Ik hoop dat zeer veel sporters en niet sporters gebaat zullen zijn met het gebruik van Spier-Gel en Propolis.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.